Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Мая МаноловаЗначи можело! Намериха се 140 млн. лв. за

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Мая МаноловаЗначи можело! Намериха се 140 млн. лв. за
Коментари Харесай

Мая Манолова: Правителството на Борисов не искаше да повиши пенсиите, не че не е можело

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Мая Манолова

Значи можело! Намериха се 140 млн. лева за по 50 лева добавка на всеки пенсионер в страната. Когато го предложихме в Народното събрание преди месец, дружно с преизчисляването на пенсиите, съвсем всички политически сили бяха срещу с претекста, че нямало пари. Но се откриха, става известно. И в този момент същите политически сили ще разгласят възторжено, че поддържат. Защото идват избори.

Това написа Мая Манолова във връзка новината, обявена от премиера Стефан Янев, че пенсионерите у нас ще не престават да получават надбавки от по 50 лв. върху пенсиите.

Крайно време е обаче да спре грубата политическа насмешка с възрастните хора. Повишаването на приходите им не е лява или дясна мярка. Тя е въпрос на отговорност на страната към нашите родители.

„ Изправи се! Мутри вън! “ внесе предложение за преизчисляване на пенсиите, ще го предложим и в идващия парламент. То ще коства малко над 2 милиарда лева за 2022 година Или 1,110 милиарда лева до края на 2021 година

Работата на политиците е да ги намерят, вместо да повтарят, че няма. Пари има! Хората работят и заплащат налози и осигуровки, а шепа самозабравили се кръгове към Борисов са крали с милиарди.

Пари има и в случай че се спре разхищението им по министерствата за   </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР